Paardentrailer huren in Eext

Een trailer huren voor een leuke wedstrijd in dit prachtige seizoen? Of misschien voor het verhuizen van zware spullen? Van alles kan!

Waarom zou u deze paardentrailer huren?

De 1.5 paards trailer is in 2019 helemaal opnieuw opgebouwd op het staal na. Dit is gebeurt door het erkend bedrijf, Impex. Sindsdien gaat de paardentrailer nog steeds regelmatig naar Impex voor onderhoud. De trailer heeft een 7-polige stekker, maar we hebben ook een tussenstukje, waardoor een auto met een 13-polige stekker er ook voor kan! De trailer heeft een hooinethaakje.

Zit u nog te twijfelen omdat:

  •  Uw paard schraapt/ u weet niet of uw paard schraapt

Gelukkig is hier een oplossing voor! Er kan een stuk dikke mat op de grond worden gelegd waar het paard schraapt. De mat is zwaar en zal niet onderweg verplaatsen. Op deze manier blijft de bodem van de trailer heel.

  • U denkt dat de trailer te vies zal zijn

Elke keer voordat de trailer wordt verhuurd is de trailer compleet schoon gemaakt. Hierdoor kunnen er spullen in worden vervoerd die ook schoon moeten blijven. Eventueel is er ook een zeil aanwezig om op de bodem van de trailer neer te leggen.

Omgeving

De paardentrailer staat in Eext, in de omgeving van Gieten, Anloo, Anderen, Gasteren, Rolde, Gasselte, Gasselternijveen, Grolloo, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Drouwen, Drouwenerveen, Buinen, Gieterveen, Eexterveen, Eexterzandvoort, Spijkerboor en Annen.

h